Fördelar med ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling hos Ritas Hudvård i Saltsjöbaden är mycket mer än bara en skön lyxig stund. Livet har blivit mer och mer digitalt, utöver njutningen upplever du en digital detox under din stund. Du får behandling av en utbildad och auktoriserad terapeut som med sin kunskap ger dig tid och uppmärksamhet och omtanke som ger fördelar för huden i ditt ansikte. Att få en professionell ansiktsbehandling förbättrar utseendet, spänsten och hälsan i din hud, och vid regelbundna besök kan du räkna med att behandlingens fördelar blir varaktiga över tid. Rätt utförda ansiktsbehandlingar dränerar slaggprodukter och ger huden en härlig ungdomlig lyster. Alla våra ansiktsbehandlingar skräddarsys efter dina behov och önskemål och är en totalupplevelse för både hud och sinne.

Varför ska du ta en ansiktsbehandling?
Ansiktsbehandling är ett av de bästa sätten för dig att ta hand om din hud! Särskilt när den utförs av en erfaren och auktoriserad hudterapeut. Behandlingen renar huden med hjälp av ånga, rengörande produkter, ansiktsmask och peeling. Dessa produkter och tillvägagångssätt rensar bort döda hudceller, återfuktar och ger huden ny näring, något som ofta gör att huden ser fräschare och yngre ut. Ansiktsbehandlingar har bäst effekt när de är del av ett pågående hudvårdsprogram, hos oss ingår hudanalys och rådgivning av produkter för hemmavård för att uppnå bästa resultat.
Vilken sorts ansiktsbehandling är rätt för dig?
När det kommer till att välja ansiktsbehandling finns det egentligen inget bättre sätt än att låta en hudterapeut utföra en hudanalys och konsultation för att sedan rekommendera en behandling.

Hur ofta skall man gå på ansiktsbehandling?
Det varierar per person. Att gå på ansiktsbehandling ungefär en gång per månad är optimalt för de flesta eftersom det är ungefär så lång tid det tar för huden att tappa effekten efter en behandling. Är det för ofta kan du åtminstone försöka gå på ansiktsbehandling fyra gånger om året, en behandling vid varje gång årstiderna skiftar. Om du behandlar något särskilt hudproblem kan du behöva gå på behandling oftare.

Att tänka på!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktkonsultation och tips anpassade för dig.
Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.